فایل انلاین

دانلود فایل فلش گوشی سامسونگ , دانلود فایل فلش گوشی اسمارت ,دانلود فایل فلش گوشی هواوی, دانلود فایل فلش گوشی انواع گوشی وتبلت,حل مشکل اکانت گوگل لنوو,حل مشکل اکانت گوگل,حل مشکل اکانت گوگل A510FD frp بدون باکس وخاموشی,حل مشکل اکانت گوگل A710FD frp بدون باکس وخاموشی,

فایل انلاین

دانلود فایل فلش گوشی سامسونگ , دانلود فایل فلش گوشی اسمارت ,دانلود فایل فلش گوشی هواوی, دانلود فایل فلش گوشی انواع گوشی وتبلت,حل مشکل اکانت گوگل لنوو,حل مشکل اکانت گوگل,حل مشکل اکانت گوگل A510FD frp بدون باکس وخاموشی,حل مشکل اکانت گوگل A710FD frp بدون باکس وخاموشی,

دانلود فایل فلش گوشی سامسونگ , دانلود فایل فلش گوشی اسمارت ,دانلود فایل فلش گوشی هواوی, دانلود فایل فلش گوشی انواع گوشی وتبلت,حل مشکل اکانت گوگل لنوو,حل مشکل اکانت گوگل,حل مشکل اکانت گوگل A510FD frp بدون باکس وخاموشی,حل مشکل اکانت گوگل A710FD frp بدون باکس وخاموشی,

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی



کلمات کلیدی : غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , غنی سازی برنج نیم پخته , مقاله غنی سازی برنج نیم پخته , پایان نامه غنی سازی برنج نیم پخته , تحقیق غنی سازی برنج نیم پخته , تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , مقاله تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , تحقیق تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

غنی سازی  برنج نیم پخته  با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

مشاهده جزئیات و دانلود


دسته: مقالات ترجمه شده



فرمت فایل: docx

حجم فایل: 658 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 15








تعداد صفحات انگلیسی 14 صفحه (3544 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته  به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای 70درجه سانتی گراد به مدت 1، 2 و 3 ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (0، 60 و 120 ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.


پرداخت و دانلود


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .





کلمات کلیدی : غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , غنی سازی برنج نیم پخته , مقاله غنی سازی برنج نیم پخته , پایان نامه غنی سازی برنج نیم پخته , تحقیق غنی سازی برنج نیم پخته , تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , مقاله تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی , تحقیق تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۲۱
فرهاد jj